Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem írja be a képen látható karaktereket:

« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
2010.10.28. 08:33
Szia, Robikám!

A Turné együttes és Mulatós Gabesz valóban külön utakon jár. Előbbi most bővült új taggal (dobos), és úgy látom, kellő alázattal viseltetnek a zene, zenélés iránt. Sajnos éppen ez az, ami kihalt Mulatós kollégából, de tényleg nem szeretném a tüzet újra szítani.

No de inkább szakmázzunk! A PSR-1500 - nekem elhihetitek - egy igen kellemes, használható, barátságos hangszer. Majd temessétek mellém! :-) Erről és a 740-ről vitázni kb. annyira van értelme, mint hogy jobb-e az Opel Asta I, mint a H... minden gyártó fejleszt és előrelép. Szóba került lentebb a 3000-rel való öszevetése. Amivel több a 3000-res: színes display (napsütésben zavaró), külső monitorra kivezethető karaokee-funkció, beépített vokálgép, valamivel pregnánsabb minták, több multipad. Anno a választásomat nemcsak az ár segítette, hanem az is, hogy karaokee-funkcióra nincs szükségem, a vokált pedig egy Digitech Vocalist adja, az azért bármikor jobb, mint egy beépített. Ettől függetlenül két kiváló hangszer, amit összehasonlítottunk. Érdemes figyelni az akciókat! :-)

Robi barátom karrierjét figyelem jó néhány éve. Ne szerénykedj, te azzal az évi tíz bulival jobban keresel, mint bármelyik hazai kolléga! Van időd pihenni, regenerálódni, feltöltődni és új műsort, számokat tanulni. Csak így tovább! :-)

2010.10.27. 22:29
Csao

Akkor jó helyre került a hangszerem. Szerintem az ezeröcsi kategoriákkal jobb hangszer, mint a PSR740. Én remekül megvagyok a Tyros1-el, hála a beleépített 2 gigás memoriakártyának és mellé a Korg TR-el. Ettől több nekem tuti nem kell, de alább sem adom. Remélem egyszer lesz nekem is hogy legalább 10.000 wattot tudjak megvásárolni. Szóval zötyög a szekér. Egész dél-Svédországban kb 400 km-es körzetben én vagyok a legjobb zenész egyes magyar klub vezetők szerint. A gond csak az, hogy jó ha évi 10 buli-bál összejön egy évben.

Üdv
R.

2010.10.27. 19:27
Szia Levente!

Köszi a bíztatást:) Én már léptem egyet. Turné - Mulatós nem ua, Ő már külön úton jár. De ebbe nem mennék most bele. Na de az ami érdekes lehet, hogy hozzám került az ezeröcsi! Máténak nem jött be annyira mint a 740-es:) Én azért elboldogulok vele. Mesélj valamit a te hangszeredről! Milyen változást hozott? Mizu az új oldallal? Láttam új helyre költöztél. Hogy van a család stb...

2010.10.27. 18:19
Hehe :)

Csípős a kedve itt mindenkinek. Mulatós Gabesz és Turné együttes egy kutya, de csak ketten együtt :) Hajrá Krissz :)) Neked szúrkolok :))

Mellesleg kedves mulatós Gabesz én is csak önjelőlt énekes és zenész vagyok, de van önkritikám. Turné együttesnek már javasoltam a Petőfi Rádióban a kabaré csütörtököt. Szerintem csatlakozz hozzájuk te is, mert ott tuti befutsz. S hogy lásd nem beszélek levegőbe, nyugodtan látogass el az oldalamra.

www.bartusrobi.se

Na üdv emberek :) és neked is Arnie.

2010.10.26. 20:36
jólvan okés akkor megebszéljük:D egyeztetünk :)

2010.10.26. 17:36
Öszefutunk valamikor és persze egy összehasonlításra is egymásmellé tehetjük a két hangszert. Kiváncsi vagyok arra, hogy megéri-e a csaknem létszer annyi lóvét a 3000-es. Zolival egyeztess aztán akár 3-an is összeülhetünk. Esetleg, ha tudod annak a srácnak a telszámát aki bassgitározik akkor elnyomhatnád sms-ben. Úgyhallottam te ajánlottad a zolinak. Ha sikerül szereznünk basszerost akkor elvileg kész a hobbizenekarunk. Egyszerű lelkes amatőr tudásunkkal játszogatunk. Amit tudunk:) Amit meg nem azt megpróbáljuk megtanulni:)

2010.10.26. 17:00
nah hát a korg pa 50esem az megmaradt de viszont yamaha psr 3000est vettem illetve most megyek érte haveromhoz, ja amugy élőzene érdekell nem az mp3, persze vannak mp3as nótáim de olyanok amiket nem lehet élőbe szinti alappal megcsinálni:) ha majd ráérsz valamikor összefuthatnánk és egy két stílust csinálhatnánk nekem persze nem kérem ingyen! és köszi a bíztatást:D

2010.10.26. 15:40
Hááát, a 3000-esről igazából semmit nem tudok még nem volt ilyen hangszerem. Egy az amit bizton állíthatok a billentyűzete jobb mint az ezeröcsié. Nemtom mért de az amúgy is gyenge Yamaha billentyűzetek közül sikerült a tervezéskor beleszabni a legrosszabbat az 1500-ba. Játszottam ott a zenésztalálkozón a 3000-esen és a kezelőfelülete nagyban hasonlított az 1500-éhoz. Ha jól emlékszem a kezelési útmutatója is úgy jött ki, hogy jó mindegyikhez. Én azt mondom, ha már van suska a 3000-re akkor inkább legyen 9000Pro és bár ez utóbbi egy 8-10 éves széria, nefeledjük, hogy ez egy csúcsmodell volt a maga idejében. A billentyűzete is nagyon jó. Nincs rajta USB de talán ez nem is gon. Van helyette SCSI meg beépített vinyó. A hátrány, hogy a vinyóról tetülassan dolgozik, de ma már ez is kiváltható direkt flash kártyával, ami aztán igen csak jól működik. Ja és persze ott van benne a Sampler amibe akár A mai modern diszkózene alapjáuk szolgáló ütős dobokat és basszusokat be lehet töltögetni. 100%-ig szerkeszthető stylek és akár élőben játszhatod vele kedvenc dalaidat. Ha mp3-azni akarsz akkor ne vegyél komoj hangszert csak egy valami díszletet és egy DVD playert:) De gondolom nem ezért keresel hangszert. Zoli mondta, hogy szépen fejlödsz. Csak így tovább!!!

2010.10.26. 15:12
Szia Krisztián! köszi az infot ugyis kérdezni akartam a hangszerről mer annyira nem ismerem nekem korgom van de délután lecserélem azt is ugy néz ki. hát akkor ez esetben a psr 3000 maradt mert az tudok egypárat eladót csak sokkal drágább.. ha tudnál arról is mondani pár szót azt megköszönném:)

2010.10.26. 14:52
Szia Attila!

A számom 70 618 13 42 De egyébként nem szándékozom eladni az 1500-ast. Még csak most vettem. Pé Zoli említette, hogy keresel ezeröcsit, de mondtam neki, hogy nem adom el. Amúgy tényleg ügyes hangszer! Bele tudod tenni a kártyát melyre sok style ráfér és annyi regisztrációt tudsz beállítani amennyit csak akarsz. Végül is csak emiatt vettem meg, hogy sokkal több nótát tudjak full élőben játszni. Ezelött 740-esem volt abba csak 3 Sty-t lehetett tölteni és, ha azok is kivoltak dolgozva már csak 2 fért bele a kevés memória végett. Ha mondjuk a 740-be több hely lett volna akkor nem váltok mert a gyári ütemei szerintem sokkal jobbak mint az 1500-asé.

2010.10.26. 14:30
Helo vki megtudná adni a Vajda Krisztián számát? ugyhallottam hoyg van psr 1500asa eladó előre is köszi

2010.10.25. 19:41
Kedves Paulics Sanyi és Pap Atti!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Valahol ez volt a célunk, mármint hogy egy emlékezetes, kellemes estét hozzunk össze.

Ami a vita további részét illeti, remélem, megnyugodnak a kedélyek!

Azzal viszont megtisztelnétek, ha névvel, kitöltött e-mail-címmel írnátok! Köszönöm előre is.

Szép estét:

Mc Arnie

2010.10.25. 18:00
Kedves Szervezők! első sorban Arnie! ezúton is köszönöm a meghívást én jól éreztem magam sajnos éjfél után már el kellett mennem... de ettől függetlenül nekem minden tetszett! ha lesz lehetőségem és jövőre találkozunk akkor mindneképp szeretnék bemutatkozni hangszerrel a kezemben és Élőben muzsikálni egyet! mégegyszer köszönöm a meghívást!

2010.10.24. 21:01
Á nincs itt semmi gond:) De majd lesz ebben igencsak biztos vagyok:)))

Kedves Arnibarátom! Ahogy eddig is, ezután is furdulj hozzám bizalommal. Amiben tudok segítek. Ne keseregj az utózöngén nem a te hibád. Nem az én hibám. Talán amiben én voltam a vétkes az az, hogy válaszoltam a kretének megnyilvánulásaira ahelyett, hogy kapásból leverek nekik egy nyaklevest.

Nagyon jó kis buli volt. Táncoltak az emberek. Ez azthiszem mérhető javulás az előzőekhez. Gabesz sajnos nem tudta megemészteni, hogy őt nem hallgatták meg a többiek és most keresi az okát. Én kimentem mert még kissé ittas álapotban is inkább a friss levegőre és egy cigarettára vágytam. Nem arra amit még a zárt ajtón keresztül hallva is egy merényletnek tartottam. Hát aztán hogy másoknak mi volt vele a baja azt nemtudom, de egy biztos. Azok is kijöttek és ezzel gyakorlatilag vége is lett a bulinak. Lehet keresni bármennyi okot ez így volt és kész. Bendzsóék sem tettek hozzá egy sort sem, pedig őket aztán tényleg sikerült megbántani. Nem te nem én, hanem az akinek most épp a legnagyobb volt a szája. Elnézésüket kértem amiért odament a menedzser és azt mondta nekik, hogy elég volt ebből a bohóckodásból. Mások is szeretnének fellépni. Tán joggal szaroztam le ezek után a cd zenét. Ezt a malőrt leszámítva a végén összességében egy igen jól sikerült este volt! És kérlek töröld a lentieket, mert még valami kívüláló azt hiheti, hogy itt aztán valami horrorkomédiába illő fil egyik jelenetét olvassa:) Képes voltál felhívni a kis sértődöttünket? Már ne haragudj de te ehez képest egy sikeres zenész vagy és külömben sem értette amit mondtál neki. Látod, ugyan úgy forr benne az ideg. Ja és persze a menedzsere is hasonló indulatoktól vezérelt ember.

Paulics Sándor 2010.10.24. 20:41
szia Arnold én csak annyit szeretnék irni, hogy nagyon, nagyon jol éreztem magam, tetszettek a müsorok, nagyon jo volt a szervezés a hangcuccok, fények. remélem jövöre is ott lehetek.ha lesz aki megszervezi.mégegyszer köszönöm hogy ott lehettem üdv sanyi.

2010.10.24. 18:52
Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy eljött!

Sanyinak külön köszönöm a kedves sorokat, már-már megható, amilyen őszinte szeretettel és tisztelettel szól a zenésztaliról, illetve Bendzsó barátomékról.

Szegedi Zoltán barátomat többet között a választékos stílusáért tisztelem. Olyan szinten fogalmazta meg a lényeget, amit nem kell kommentálni. Köszönöm, Zolikám!

Krisz a barátom, amely a kölcsönös megbecsültségen és segítségen alapul. Ha kihozzák a sodrából, kevésbé irodalmi. Ámde ő volt az, aki délután pakolt velem, mind pénteken, mind szombaton. Hol voltak akkor a többiek? Azt pedig, hogy sörözött, egyenesen akceptálhatónak tartom. Ez ugyanis nem iskolai matiné volt, lehetett például szeszes italt kapni. Elmondhatom, hogy bár vannak néha humoros vitáink, Krisz azon kevés emberek egyike, akire bármikor számíthatok! Talán ilyen egy igazi barátság... Aztán persze vannak olyanok is, akik csak kérnek. Mikrofont, zsinórt, dalt, fellépési lehetőséget, számlát, fuvart, kottát, szívességet. Engem ez sem zavar, egy idő után úgyis nemet mondok annak, aki erőszakos!

Gabesz, téged tegnap felhívtalak. Bízom benne, hogy az ott elhangzott véleményem legalább részleteiben meghallgatásra, értő fülekre talált! Ugyanis jó szándékkal mondtam, amit mondtam.

Kettőtök vitája számomra borzasztó kellemetlen, mert rossz üzenetértéke van. Szeretném, ha ezt személyesen intéznétek! Közvetítő szerepet szívesen vállalok, ha gondoljátok.

Végül egy nem túl pozitív csattanóval zárnám: a zenésztali megszervezése során az egyes kollégák által tapasztalt negatív hozzáállás (bojkott, ellenszurkolás, ármánykodás... stb), illetve a vártnál jobban sikerült este dacára kialakult utózöngék miatt részemről levonom a tanulságot, és egyben jelezném, hogy a jövőben lemondok a zenésztalálkozó megszervezéséről. Viszont, mivel a barátság és az összetartozás - igen, Puszedli, jól látod - számomra fontos, természetesen vendégként szívesen részt veszek azon, ha lesz, aki megszervezi.

További szép estét mindenkinek! :-)

2010.10.24. 15:43
Palit ne emlegesd magaddal egylapon! Ő bizony odaált és zenélt néhány dalt és ezt mi örömmel fogadtuk! Neki volt bezzeg hangszere is. Nagyon jó hangszere!!!

2010.10.24. 15:39
Ja és miért kapcsoltad ki a vendégkönyvedet az oldaladon? Tán valami negatív kritika ért? Ha miattam tetted nyugodtan visszakapcsolhatod mert én nem fogok odaírni. Ide is csak azértpötyögtetem a betüket, mert unatkozom:( Egyébként kár, hogy nem zenéltél a zenésztalálkozón:( Akkor biztosan hallhattunk volna valami értelmeset is. Nem azt az 5csillagos soproni zenekart kellett volna agyon dicsérnem:)

Gabesz 2010.10.24. 15:37
Azért látom valamit hallottál a műsoromból de csak az a nóta marad meg az emlékezetedben!

Érdekes Robiéknak is tetszett! Csak neked nem!

Zolit is megértem! Lagzikban játszik meg vendéglátásban és ott tényleg nincs szükség a Sör bor pálinka című dalra!

Ezúton kívánok minden ZENÉSZNEK aki ott volt további sok sikert! Bocs hogy Énekesként oda pofátlankodtam és belekontárkodtam a szervezésbe!

Elmentél vendégségbe a Pali meg ott maradt egyedül!

Köszönjük meg neki a szervező munkáját! Csak ne így!2010.10.24. 15:32
Hejj Gabesz:) De csárdás a kedved:) Rosszul ismersz waze. Nem is szoktam reggel trónraülni:))) Akkor én még alszom és azon gondolkodom miként bosszantsalak:))). S mivel, hogy már október van igy aztán sűrűn előfordul, hogy dér jön a kutyára is. Köszönöm a reklámot a felszerelésemmel kapcsolatban! Rendes tőled. Ja, zeneiskolába én sem jártam:( Sajnos. S, ha nincs rá pénzed, hogy legyen olyan motyód mint az enyém akkor meg nem kéne így felpörögni. De látod engem nem zavar amiket írsz. Írjál még bátran! Én aztán állom a sarat:))) Arni barátom oldalának nézettsége is növekszik, ellentétes arányosságban a te fellépéseid számával:) Meg amúgy is jó poén. A kedvem is egyre nagyobb lesz a személyes találkozáshoz:) De mond már nem tudnál valami keményebbet is? Ezek nagyon lájtos mondatok. Nem egy nagy durranás:))) Jobban pörögjél fel:)))!!! Ennyire gyenge vagy? Mondok neked valamit hátha az szíven talál. Az egyik haver felesége véletlenül ráakadt az oldaladra és meghallgatta a műveidet és hát finoman szólva nem találta túl jónak. Neked nem a zenésztalálkozón kellene ezzel jeleskedni, hanem az X-Faktorban. Na jolvan ne idegeskedj már annyira mert még a végén valami baja lesz a számítógépednek:) Jaj most meg minek csapkodod az sztalt? Ne remegtetsd már a kezed! Ez rohadt cikkes:)))
« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
Hírek, interjúk
2017.01.11.
https://veol.hu/kultura/ezek-a-2016-os-ev-legjobb-dalai-a-tanczeneszek-szerint-1810933

2017.01.11.
https://www.youtube.com/watch?v=HTiYrP86Kbs&list=PL7EF56D02C16324FC&index=2&t=242s

2016.01.19.
25:18-tól látható az összefoglaló. Szerkesztő-riporter: Varga András. Operatőr: Mike László.