Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem írja be a képen látható karaktereket:

« első ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ... utolsó »
Gabesz 2010.10.24. 15:20
Legalább ne az Arnold vendégkönyvébe köcsögözz le mindenkit meg küldj el a picsába!

Gabesz 2010.10.24. 15:11
Lehet hogy pont ilyen kis köcsögök miatt, mint TE voltunk évről évre kevesebben!

Kicsit gondolkodj el!

Attól hogy van 20 ezer wattod meg egy asztal nagyságú keverőpultod még nem kellene mindenkit lenézned, aki esetleg CD-n merészeli vinni a zenei alapot!!Én kérek elnézést!!

Én nem jártam zeneiskolába, proel cuccom sincsen! Ez van! Nincs rá keret!

Maradok az éneklésnél!

Miről beszélsz te ész kombájn! Engem meg kurvára nem érdekel a véleményed ezután!

Ezért vagyunk egyre kevesebben! Mert te mindenkinek osztod az észt! Ez a szomorú!

TUDOD HOL VAGY KIRÁLY ÖCSÉM A WC-N AMIKOR REGGEL TRÓNOLSZ

NE FELEDD

JÖN MÉG KUTYÁRA DÉR!


Gabesz 2010.10.24. 14:26
Nem süllyedek le a te szintedre!

2010.10.24. 13:49
Egy kis köcsög vagy és nem bírod megemészteni, hogy ezeket az embereket nem sikerült megetetni a Sör, Bor, Pálinka c. dallal:) Ezek ezt nem hallgatják, hanem isszák mindazállat:))) Örülj neki, hogy nem szóltak be neked. Így díjazták a műsorodat csak kivonultak:) Jajj istenem de jó téged hergelni:))) Csapjál be egyet a monitornak. Írd le trágár szavakkal amit gondolsz! Mondok egy jobban. Jelents fel, vagy mondjuk adj fel a naplóban egy féloldalas hirdetést miszerint én megittam a zenésztalálkozón 3 hordó csapolt sört. (ingyenreklám kurvajó) Ha gondolod párbajozhatunk is:) De egyet ne feledj. Gyenge voltál int a harmatos libaszar:)))))

Gabesz 2010.10.24. 11:54
Na itt befejeztem!

Gabesz 2010.10.24. 11:51
Kiürült a terem! igen mert azok a zenekarok akiket a Krisztián hívott meg egyik sem volt itt! Nálam is volt ilyen! De R-Stone Zegről eljött! meg a Puszedlyék, Józsi papáék Veszprémből!! A keverődön 1 mikin és pár kábelen kívül kit hoztál? Máté is rajt volt Arnie listáján!

De majd jövőre te szervezed és majd akkor csak az lesz ott akit te hívsz!

Elmondhatod, hogy ez meg az ígért X embert de csak ennyi jött el!

Sajnálom, hogy akiket ígértem javarészt nem jöttek! De volt olyan is aki eljött! Te meg 1-et se hoztál!

Ahhoz képest hogy szervező voltál a 4 megbeszélésből ott voltál 1-en!

Arnolddal beszéltem! Jövőre ő sem szervezi már!

Szervezd meg te! itt a lehetőség!

Még egy dolog! Ha annyira elítéled az mp 3-at akkor a cuccaid közé ne írtad volna ki hogy x db minidisc lejátszó! Végül is az is mp3 vagy nem?!

Disc = disc!

Csak ennyit az mp3-ról!De legalább

2010.10.24. 11:08
Mindenki megírta saját véleményét, mert mért ne tehetnénk?! De tovább kéne lépni, és az hogy egymást sértegetjük, nem visz előbbre.
Én lezártam, ami rosszul esett az kikívánkozott, ki is jött belőlem. Azonban haragudni nem haragszom senkire!!!
Ma már vasárnap van!!!
Holnap talán szembe megyünk egymással az utcán, és nem szeretnék elfordulni, vagy éppen nem köszönni bárkinek is .

2010.10.24. 10:39
Szerintem hagyni kéne már ezt az egészet. Alapjában véve jó volt minden, ahogy Zoli is írta.És tényleg köszönet jár mindenkinek aki részt vett a szervezésben, a fellépőknek a műsorukért a büfének a kiszolgálásért, a vacsoráért!!!!. Az hogy a vége balul sült el, hát Istenem, ez így alakult.
Tanulság megvolt minden oldalról, én úgy gondolom.És bízva abban hogy a jövőben ezek a bakik elkerülhetőek lesznek, talán megérte.
Szerintem mindenki a saját műfaját, előadásmódját védi és ezért nem kellene egymást kulázni, és leszarozni.
Amit a Music Cafe előadott, szuper volt! És Ők valóban vérbeli profik. Meg van hozzá mindenük. A két lányt hallgatva én is elgondolkodtam azon hogy egyáltalán mit is keresek ott, de mivel a zene az életem egy része és úgy kell nekem mint a levegő hogy élni tudjak, így nincs lelkiismeret furdalásom az véget hogy csak karaokezni van (egyenlőre )lehetőségem.
Valóban zenésztalálkozóként volt megszervezve, azonban ha a karaoke ki van tiltva egy ilyen rendezvényről akkor ezt jelezni kellett volna, véleményem szerint.
Mert akkor talán mi is másként reagáljuk le a dolgokat. Akkor is megjelentünk volna, mert felnézek azokra az emberekre akik a mai világban élőben zenélnek. volt alkalmam nekem is az élőzenét megtapasztalni, mert bizony volt ilyen zenekarom. Igaz ott csak énekeltem. Jómagam is zongoráztam éveken át,és mikor egy zenekarból kilépve a magam ura lettem és megpróbáltam élőben eljátszani a dalokat,mivel megjegyezték hogy a gombokat ők is tudnák nyomogatni, az volt rá a reakció hogy ,,ez meg hogy szól,,. Mert a jónép megszokott egy szintet amit a ,, zenészek vagyis a hangszertulajdonosok,, egy géppel produkáltak. Azt viszont nem veszik észre hogy egy alapkategóriás szintivel egymagad nem fogod azt előhozni amit egy mp3 alap tud.
Így azt gondoltam hogy befejezem a bohóckodást, és csak az ének lesz amivel ezentúl próbálkozom.
Szívesen elszegődnék egy csapathoz, azonban itt Pápán azt sem tudom hogy egyáltalán kik azok akik szeretnének plusz egy fővel bővülni. Ajkán lett volna lehetőségem, de mivel ide költöztem így ez a remény elúszott.
Épp ezért hogy a zene utáni éhségem csillapítani tudjam, mp3 alappal ,,dolgozom,,.
Én úgy gondolom hogy a zene iránti szeretet az szívből jön, szívből szól. És az hogy ezt ki milyen formában valósítja meg, az nem igazán lényeges.
Ezek után én azt kérném, hogy hagyjuk abba az acsarkodást, hagyjuk azt hogy ki mit miért és hogy, és hogy.
Utoljára annyit írnék csak amit Arniék is énekeltek: ,, ...ÖSSZETART A DAL....,, Ezért ne kulázzuk, szarozzuk egymást, mi értelme??? Egy bocsánatkérés és tisztelet a másik iránt rendbe hoz mindent szerintem. Tiszteljük már egymást annyira hogy elfogadjuk azt amit csinál. Az mindegy hogy élőzene, vagy kisérőautómatika vagy éppen mp3, hogy nosztalgia zene,komolyzene, musical, pop vagy éppen mulatós. Zene mindegyik, nem??? CSak épp a stílus más.
Ez még kikívánkozott belőlem, bízva abban hogy nem leszünk egymás haragosai ezután sem.
Üdv: Puszedly

2010.10.24. 10:32
Így van Máté fiam! Mi bezzeg még a KN 1000-sel is muzsikáltunk kint a garázsban. Na az is egy élmény volt. Igazi RETRO fil. Igaz csak mi magunknak zenéltünk, még mikrofon sem volt. De érdekesmód nekünk így is megfelelt. Sokan nem tudják, de mi még buli után kaptunk egy meghívást Arni házigazdánktól, mire természetesen nem mondtunk nemet. Mi ott 4-en nem találtunk semmi kivetnivalót az elmúlt estével kapcsolatban. Amondó vagyok, hogy nagyon is megérte a beléptidíj a remek muzsikát és a finom ételt. Én nem vártam többet. Mitöbb még diszkót sem vártam.:) Egyet azért meg kell jegyeznem. Szegedi Zolikának szerettem volna még hallani a muzsikáját illetve Ács kolléga volt még az aki elég rövidre fogta a műsorát. Még hallgattam volna tőle több dalt is. Merics Pista és Nagy Sanyi kedves zenésztáraim produkciói is hiányoztak pedig Bendzsóék hoztak egy jó kis elekrtomos szerkót. Bár tudom Pisti az Akusztikus dobra esköszik, de azért ezen is jót zúzhatott volna. Összességében nagyon jó buli volt. Aki ezt nem így látja annak sajnáljuk nem kell odajönni.

2010.10.24. 10:13
Látom veletek nem lehet szót érteni. Majd asszem személyesen egyszerűbb lesz.


2010.10.24. 10:05
Szia Arnold!
Köszönöm a meghívást, remekül éreztem magam, és akikkel beszélgettem az éjszaka folyamán, na ők is ezen a véleményen voltak. Az hogy kevesen voltunk egy kicsit elgondolkoztatott, és sajnáltam, hogy jónéhány zenészt felvetett a beléptetés joga és ára. Mondjuk nem értem, mert pont mi vagyunk azok, akik egy bálba ennél drágább belépőt kérünk el, és elvárjuk ,hogy megteljen a tánctér. Ne vegye ezt senki se magára, inkább jöjjön el jövőre, és érezze jól magát úgy mint mi idén, és tavaly.
Szerintem, aki akart az bőven kibontakozott, és megmutatta, hogy a ranglétra melyik fokán áll. Ez ne is baj! Mindegyik produkciónak megvolt a maga szépsége, és ha minden hónapban lenne egy ilyen buli, akkor mindegyik hónapban ott lennék, és nem sajnálnám rá a pénzt.
Ezt a néhány hozzászólást, amit itt olvastam egy szóban fejeztem volna ki a helyetekben, és akkor egy honlap nem lenne felturbózva rossz szájízzel: "Köszönöm".
Arnold! Kár hogy nem jöttél el meghallgatni a KN-1000-est! :-)

Gabesz 2010.10.24. 08:59
Krisz köszi, hogy playbacknek nevezted a műsorom! kár hogy úgy kirohantál a teremből!
Értsd már meg hogy alapot vittem csak!

Rólad is hallottam egy két dolgot! R-Stone Zsoltinak mondtam nem akarok beállni a szinti mögé de ő akarta! amúgy meg szerintem mindenki láthatta, hogy LAPTOP ott volt a keverőn! Megkért én meg odaálltam! Ennyi! És akkor mi van!

Aki mocskoskodik az nem én vagyok! Te kezdtél irogatni a Hilda véleményére! Majd jövőre úgy csináld!

Szerintem amígy a zenekar felpakolt addig még 2-en 3-an előadhatták volna a 1-2 dalos műsorukat! de nem!

Utána aztán reggelig szólhatott volna Bendzsóék műsora!

Gyógyszert meg te is vedd be szerintem, de előtte keresd meg, mert elgurult!

Senki nem tehet arról, hogy rosszul értelmezted a Hilda hozzászólását!


2010.10.23. 22:15
Sziasztok Zenész Barátok!
Még soha egyetlen vendégkönyvbe sem írtam, most azonban mégis megteszem. Előre bocsátom, hogy semmilyen vitába nem kívánok belefolyni, nem ezért írok.
Néhány gondolat jutott eszembe a zenész találkozóról, és ez kikívánkozik belőlem:
Az én meglátásom szerint ez a találkozó nem volt botrányos. A szervezésben egy keveset segítettem, de az érdemi rész nem az enyém volt. Először is a hely: Mint tudjuk, a helyszín kiválasztása egy ilyen rendezvényen, főleg ahol dobos fellépése is várható, bizony kissé kockázatos. Hogy miért? Mi már megszoktuk, de valljuk be, kissé hangosak vagyunk. Nagy kockázatot vállalna az a vendéglátós, aki ezt a város lakottabb részén megengedné. /feljelentések/Ahhoz hogy el tudjuk engedni magunkat, kell a tér. Ez a terem véleményem szerint nagyon megfelelt erre a célra. Ezzel már utalnék is a rendezvény belépőjének árára: 3.000 Ft. Igen, ennyi. Nem titok, ebből 2.200 a vacsora, és 800 Ft. a terem hozzájárulás. /Arnie nem ebből vásárolta az új hangfalait…/ Így is köszönhetjük Pomher Józsinak, hogy ennyiért megkaptuk a termet, más hasonlóra kb. 3-szoros árat mondtak. Az étel szintén kedvemre való volt, köszönhetően a megszokott jó minőséget nyújtó Boszi Évának. Szerintem ennyi belefér egy évben. Ha ennyi pénzt kell kifizetnem, hogy kedves régi ismerőseimmel tölthessek egy önfeledt estét, hát nekem megérné akkor is, ha ezért még enni sem kapok. Azt hiszem ez nem a pénzről kell szóljon.
A találkozó alapgondolata nekem szintén tetszik. Rohanó világunkban ezer felé dolgozunk, jól esik egy este erejéig néhány évet visszautazni az időben, kicsit nosztalgiázni, hangszereket kitárgyalni, és ennyi zenészt együtt látni.
Én nagyon jól éreztem magam. Idén valahogy tényleg többen kívántak műsorukkal teret kapni, ennek örültem. A vége felé nekem is lett volna kedvem egy-két dalt elénekelni, de cseppet sem bántam, hogy ez nem jött össze.
A fellépők tetszettek. Örültem, hogy végre hallhattam Seller Robi barátom lányát. Cseppet sem csodálkoztam azon, hogy kiválóan énekel. Azon lepődtem volna meg /a családot ismerve/ ha rossz lett volna. Klassz volt, így tovább!
R-Stone produkcióját is örömmel néztem. Nem az én stílusom, de a maga műfajában kétségtelenül nagyon jó. Bizonyosan színesítette az estét, ha több lány lett volna, biztos szétszedték volna a srácot.
A soproni zenekar csúcs volt. Először az fogalmazódott meg bennem, hogy összetöröm a hangszeremet, és soha többé nem billentyűzök. De meggondoltam magam, és a szombati napomat inkább a gyakorlásnak szántam. Sok erőt, ihletet kaptam tőlük.
Volt szerencsém nagyon jó zenészekkel együtt játszani /Csékei Zsolti, Tulok Zoli, Holb Henrik, Szabó Lacika, Capuccino Band, Krisz, Arnold,…/, tudom hogy egy ilyen produkció mögött mennyi munka van. És hogy ezt ilyen fiatalon, és könnyedén csinálják… Hát le a kalappal. Engem nagyon megérintett.
Sajnálom, hogy nem jutott mindenki mikrofonhoz, de bevallom, én egész éjjel hallgattam volna Bendzsóékat. Kicsit szégyenkezve vallom be: nekem nem tetszik sem a „sör bor pálinka”, sem a „ne pisálj bele a Balatonba”. Tudom most ez a divat, és minden bálban ezt hallom, de ettől szerintem ezek a számok nem jók. (nekem) Cseppet sem bántam hogy ilyeneket nem kellett hallgatnom. Persze minden kolléga produkcióját örömmel meghallgatom, de őszintén szólva Bendzsóék azért magasra rakták a mércét. A zenész találkozókon pont ezt szeretem: Azt, hogy olyanokat hallok (végre) akiktől feldobódom, ismét leporolom a zongorát, és azt érzem hogy ez az, megéri gyakorolni! Hogy valaki jó zenész lehessen, nagyon sok alázat kell a zene iránt, egészséges önkritika, tehetség, szorgalom, és hosszú évek kitartó munkája. És persze jó zenét kell hallgatni, mert kicsit azzá válsz, amit hallgatsz.
Ez egy találkozó volt. Arról szól, hogy közelebb hozzon bennünket. Nem gondolom, hogy ilyen mélységű személyes vitákkal kellene a szép emlékeket tönkre tenni. Ez az acsarkodás nem méltó egyetlen zenészhez sem. Nem teszik. Kérlek benneteket, hogy hagyjátok abba.
Köszönet a szervezőknek, és azoknak akik eljöttek. Sajnálom, hogy elég sokan nem tudtak eljönni. Szépen szólt Arnie új cucca. Gratulálok, jó választás volt, akárki ajánlotta is…
Üdv mindenkinek!- Tisztelettel: Szegedi Zoli

2010.10.23. 21:41
Na és akkor mi van? Ki nem kulázza le? Nekem szar minden ami mp3. De most ebbe ne is menjünk bele. Látom Gabesszal együtt nem vagytok tisztában néhány dologgal kapcsolatban. Már koradélutántól pakolásztunk Arnival. Odavittók a saját monyónkat és erre ez a hála? Szerintem inkább ennyit kellene mondani. KÖSZÖNÖM! Jövőre visszalép a vas szigor. Zenésztalálkozó és nem DJ-k találkozója. Élőzene, élőének. Tavaly nem voltak ilyen sértőnések. Ja, bocs akkor zenészek vették célba a szinpadot. Arni belefeccőlt 30ezret a telefonálgatásba és még további 15ezret elautózott a hurcolkodásra. Bevállaltam, hogy a keverőig adok mindent de néhányan még kábelt sem hoztak. Jó adtam azt is. A végén már álvány is kellett. Jó tessék itt van. Igaz cserében Pali Tiros-án és Jószipapa 3000-esén játszottam. Élmény volt mindegyik. De visszatérve ezzel kell megköszönni az egészet, hogy Gabesz itten mocskoskodik? Mert fűti az agyát? Tán bekéne szedni a tablettákat amit a doki felírt és meg kéne nyugodni és elmondani 1348 hállelúját, hogy egyáltalán meg engedtük neki, hogy agyonverje azt amit a soproni zenekar felépített (építettünk többen is). Most meg bevágjuk a durcit mert nem tudtunk királyok lenni? Csak derülni tudok rajta:) Szervezzetek karaoki találkozót! Na ott lehet osztani az észt:) Mitöbb verjétek agyon egymást:))) Aki az erősebb az tud jobban playbackelni.

2010.10.23. 21:15
Szó sincs róla Krisz hogy rád kenem!!! Nem miattad nem tudtam bemutatkozni, nem is ezt írtam!!! Nekem, veled kapcsolatban csupán az volt ami bántott, ahogy lereagáltad amikor a cd-t megláttad.

Krisz 2010.10.23. 21:09
A 2010.10.23. 20:44 hozzászólás nem neked ment Puszedly csak időközben nem frissítettem.

2010.10.23. 20:58
Üdv Puszedly! Örülök, hogy eljöttél. Nem lett volna semmi gond a hozott anyaggal, hisz Arnie szabaddátette a lehetőséget Bát tavaly meg volt tiltva. S remélem azt tudod, hogy nem rajtam múlt a te szereplésed. Nekem volt ebbe a legkevesebb beleszólásom. Lázsd a többiek szót kaptak. Beteszed a CD-det és megnyomod a Play gombot ennyi lett volna. Miért akarjátok ezt a haweroddal együtt rám hárítani? A keverőt meg te is be tudtad volna állítani. Ugyanis csak a hangerőt kellett volna feltolni a CD-n és a mikrofonon. Érdekes a tavalyi bulin nem volt senkinek ilyen problémája. Még könyörögni is kellett, hogy jöjjön már valaki és játszon néhány dalt.

2010.10.23. 20:44
A sörröl jutott eszembe. Te azért nem fetrengtél behugyozva a placcon mert anyuci megtiltotta neked a sör ivást:) Ja meg mi az ivócimboráimmal odaáltunk aztán muzsikáltunk a hangszeren és nem úgy mint te. Még a drót sem volt bedugva:)

2010.10.23. 20:43
Szeretnék én is pár mondatot hozzáfűzni a dologhoz. Gondolom nem igazán tudjátok hogy ki is vagyok valójában.( Tisztelet a kivételnek) Ez végtére nem is olyan nagy bűn, hisz egy kicsike hal vagyok a nagyok között. De ott voltam ezen a, most már lassan botrányos, zenésztalálkozón. Alapjában véve tetszett az egész, de az igazat megvallva keserű szájízzel távoztunk:-(((( Józsipapától kezdve a Music Café-ig végighallgattunk mindenkit. Táncoltunk, jól éreztük magunkat.Minden elismerésem az utóbb említett zenekaré, mert ők tényleg nagyon színvonalas előadást nyújtottak , és ami a legörömtelibb, hogy mindezt élőben:-)))
Azonban szerény véleményem az, hogy egy kicsit sok volt. ÉS ez nem azért mert nem hallgattuk volna őket tovább. Dehogynem!!! Akkor, ha mindenki bemutatkozhatott volna szerény kis műsorával. többek között, én is:-(((( Amire sajnos nem volt lehetőségem.
Mert igazából a zenekar után szerettem volna 4 dalt elénekelni. És hogy cd-ről??? Mért baj??? Az volt a meghívóm alján: És hozd magaddal kedvenc hangszered!!!
Na már most, nincs több százezer ft-om arra, hogy beruházzak egy hangszerre, csak azért hogy imitáljam a ,,zenei tudásomat,,. Így a hangom a hangszerem. Nem vagyok képzett énekes, sőt!!! De szeretek énekelni, és az hogy zenei alapokat hoztam magammal, ez nem igazán jött be Neked Krisztián. Sajnálom!!! De azért nem kellett volna ,,leszarozni,,( mert profi alapok, csak úgy halkan megjegyzem) és dühösen kirohanni a teremből, csak azért mert én is be szerettem volna mutatkozni,és ezért egy kicsit erőszakosabb voltam.
Mennyivel lett volna az jobb ha egy álszintetizátort viszek magammal és azt nyomkodom ész nélkül??? Köszönöm, ebből elég volt az évek alatt. Szerintem ez részemről tisztességesebb volt így, hogy a hangomat hoztam és zenealapokat.
És még pár szó tőlem: Az hogy Gabesz csak 8 embert tudott összehozni??? De az a 8 ember ott volt és tapsolt, jól érezte magát mindenki produkcióján. De talán mi is megérdemeltünk volna fél órát.
Jaaa!!!!Még annyit, hogy ez volt az első zenésztalálkozóm amin részt vettem. Nagy örömmel készültem, mert fogalmam sem volt róla hogy is zajlik egy ilyen est. Örültem mikor Sheller Robiékat megláttam, ugyan is nagyon régi, ajkai ismeretség köt össze minket. És sajnálom hogy nem tudtam Neki pár dallal bemutatni hogy 2002 óta (mikor elkészítette az 1. bemutatkozó cd-met) miben változtam. De talán majd egyszer még annak is eljön az ideje.
Üdv mindenkinek: Puszedly

Krisz 2010.10.23. 20:40
Sötít vagy öcsém mindaziccaka:)
Elolvastad amit lejjebb írtam? Értelmezted is te észlény?:))) Nem voltam szervező max csak segéd és elsősorban vendég. És nefeledd akkor is ottleszek amikor te már rég feladod az egészet. Önjelölt énekes.
« első ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ... utolsó »
Hírek, interjúk
2017.01.11.
https://veol.hu/kultura/ezek-a-2016-os-ev-legjobb-dalai-a-tanczeneszek-szerint-1810933

2017.01.11.
https://www.youtube.com/watch?v=HTiYrP86Kbs&list=PL7EF56D02C16324FC&index=2&t=242s

2016.01.19.
25:18-tól látható az összefoglaló. Szerkesztő-riporter: Varga András. Operatőr: Mike László.