Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem írja be a képen látható karaktereket:

« első ... 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ... utolsó »
Gabesz 2010.10.23. 20:18
A Turné-t nem szétvertük, hanem leültünk Attilával, megbeszéltük a dolgokat és "elváltunk"! (Gyengébbek kedvéért nem voltunk házasok):P!

Köszönjük a meghívást!

Jövőre remélem olyanok szervezik majd azt találkozót akik nem akadnak fent piti véleményeken! Tudtommal szólás szabadság van, Mindenki elmondhatja a véleményét!Hilda is ezt tette!Te meg itt belekötöttél mindenbe!

Krisz te meg mint szervező nem az ivásoddal kellett volna példát mutatnod a többieknek! Egy ideig mindenkinek bejött a hülyeség meg a "kibaszott mikrofonba beleszólok szöveg", de a végén már senki (Nem csak 2 személy) nem díjazta!

Én ÉNEKES vagyok NEM ZENÉSZ! Ha esetleg jövőre te szervezed a ZENÉSZ-találkozót akkor majd vedd ezt figyelembe!Hívd meg az ívócimboráidat BASSZATOK Be! A kutyát nem fogja érdekelni ha széttöritek egymás cuccait!!

Hildára visszatérve annyiból téged is sokszor le lehetne kakkantani!

Kicsit erős volt!Leszarom én is ! abbahagyom! Csá
2010.10.23. 19:37
Először is nagyon örülök, hogy elmentünk erre a ZENÉSZTALÁLKOZÓ-ra.
Köszönöm Arninak és Krisznek a meghívást. Jól esett látni, hogy a fiatalok között is mennyi tehetséges, jó ZENÉSZ van. Ezenkívül nagyon jó volt találkozni a régi, de még mindig aktív és élőben ZENÉLŐ kollégákkal: Seller Robival, Mátrai Csabival, Merics Pistivel.... Az est fénypontja számomra is a soproni Music Cafe volt. Pár éve már zenélek (1972 óta), volt is pár jó zenekarom, sok zenekart meghallgattam már, de ilyen profi és teljesen élőben ZENÉLŐ buli zenekart még nem hallottam. Szenzációs volt a zene és az ének is. Érdekes módon nekem erről a produkcióról nem az jutott eszembe, hogy meg kellene sértődnöm, hanem ( C kategóriám ide-vagy oda) nyakam nyújtogatva próbáltam figyelni a dobost, hogy mit tanulhatok tőle. (A korom ellenére még van mit!) Kedves fiatal kollégák! Mint már az előttem szólók közül említették- nem fikázni kellene (azt mindenki tud (még az is, aki élőben még egyetlen nótát sem tud eljátszani, mégis ZENÉSZNEK tartja magát)inkább egymás zenei teljesítményét tiszteletben kellene tartani és önkritikát gyakorolva neki kellene állni zenét tanulni. A soproni kollégát látva én is ezt fogom tenni! A végére egy örök igazság: nem öreg és fiatal zenész van, hanem ZENÉSZ és hangszertulajdonos. Na jó zenélést mindenkinek és jó zenetanulást. Remélem jövőre is lesz ilyen találkozó és remélem még akkor is ott lehetek és beférek a sok nálam jobb fiatal zenész közé. Üdv mindenkinek. Sanyi
Szerk.:
Sanyikám, megtisztelve érzem magam! Köszönöm, hogy eljöttetek, a leírtak pedig egy nemes lélekre és egy rendkívül szimpatikus zenészaspektusra vallanak! Baráti üdv. Arnie

2010.10.23. 18:33
Sajnálom, hogy volt 2 ollyan személy akinek nem jött be bendzsóék muzsikája. Erre mondtam bendzsónak egy telefonbeszélgetésünk alkalmával, hogy ez már az a kategória, mely némelyik ember igényeit egyszerűen felülmúlja. A zenehallgatáshoz is kell némi inteligencia. Jelen esetben tapasztalhattuk, hogy lám van olyan is aki nem tudta értelmezni mert felülmúlta az igényeit. De megközelíthetjük más aspektusból is a dolgot. Hilda nem fektetted le a volóságot. De az én teóriám szerint egyszerűen az a baj, hogy Gabesz barátunk nem tudott igazából érvényesülni és sajnálattal kell közölnöm de szerintem nem azért ürült ki a terem mert az a full profi zenekar olyan unalmas lett volna. Figyu! Ezek az emberek akik itt voltak többségükben zenészek és ezeket nem lehet becsapni. Zenét szeretnének hallani és nem valami rossz lebutított mp3 alapot. Hiába a marketing és az ajnározás ez itt nem segít. Kiürült a terem mert neves egyszerűségében nem díjazták az elhangzott dalokat. Egy zenésztalálkozón nem ez a mérce. A muzsikusok többsége és főként az öregebbek világslágereket és jazz standart nótákat tartanak zenének. Megkockáztatom, hogy maga Elvis Costello is kiállhatna egy igényesebb közönségnek rossz dalválasztással, arra is ez lenne a reakció. Teccikéteni? Hozzon magával a gabesz nyugodtan zenei alapot és álljon ki mint énekes előadó, de ne sértegesse a zenésztársadalmat idegtépő rettenetes rossz hupogással. Egyszerűen nem fogadják el. Hallhattunk az est folyamán jó és nem tól jó zenei előadásokat egyaránt és egyikre sem mondta senki, hogy lám ez most mellényúlt vagy nemjók az akkordok stb... Hangulatos és főként zenei értéket kritizáltak többen is. Hozzáteszem ezt joggal meg is teheti bárki, hisz nem a zenész személyét minősítették és nem a tudását, hanem magát a dalt és annak öszhatását. Most nemtom eddig tuttad-e követni, mert az ezt megelőzőekben felvetett témáid tárgya nem arra utal, hogy oly gazdagon tudod a dolgokat értelmezni. A jó előadó az adott helyen döni el milyen dalokat fog majd előadni. Ehez az is hozzátartozik, hogy felismeri azt a helyzetet mikor pl. eltekint a fellépési lehetőségtől, mert esetleg nincs odaillő dal a tarsojában és nem akarja magát negatív színben feltüntetni. Persze azt sem kellene elfeledni, hogy a magánéleteddel én nem foglalkoztam és nem is teszem ellenben a beszólásom fentartom mert ezt érdemlet miután ugye te kezdtél ki engem itt agy sikeres zenész vendégkönyvében. Továbbá arra is szeretnélek megkérni, hogy ne minősíts engem mert mi nem egy kategóriába tartozunk sem az egzisztenciális hátterünk sem a gondolkodásmódunk nem egyezik. És ezt bocs de most hadd fordítsam az én javamra, mert kettőnk közül azthiszem joggal állíthatom hogy én volnég a sikeresebb ember. Ja és persze R-stone Zsoltit is elismerem mint énekes előadó, mert valóban jól énekelt. A zenéje nekem nem jött be, de ez a magánvéleményem. Bizton állíthatom, hogy egy másik zenei rétegnek előadva nagy sikert zsebelhet be a dalaival.

Éva! 2010.10.23. 18:23
Nem hiszem, hogy a magánéleti dolgoknak köze lett volna a tegnap esti zenész találkozónak!Mindenki olyan párt választ magának amilyet akar!Nem kell azt semminek sem nevezni rosszmájúan!!De ez csak egy pártatlan résztvevő véleménye!!

2010.10.23. 18:20
Ez legalább egy szakmai kérdés. Ha a stílusról automatikával kísért szinti nem élő, akkor senki. Ha az, akkor csaknem mindenki, lásd Krisz, Máté, Ács Pali, jómagam, stb stb.

Mindenesetre most a rosszakaróink röhögnek a markukba. Lám, csak botrány lett belőle...Biztos, hogy ezt akarjátok?

Na mentem zenélni, szép estét...

Hilda 2010.10.23. 18:16
Csak még egy kérdés a Bendzsóékon kívül ki volt még aki élőbe nyomta , ha megkérdezhetem, ha már idáig fajult a dolog?????

ADMIN 2010.10.23. 18:16
Sajnálom, de elejét vennünk a parttalan vitának.

2010.10.23. 17:56
Ejj, ejj.

Amint láthatod, több ízben is dicsértem R-stone Zsoltit, nekem bejött, mert színes, egyedi és dinamikus a műsora, Krisz kevésbé azonosult vele, na és? Este Krisszel volt is ebből szakmai vitánk, de ettől még a barátság megmarad. Krisz logikus érvelése egyébként arról szólt, hogy ha zenésztalálkozó, csakis élő hangszerek! Ha ez így lett volna, ugye tudod, hogy Gabesz sem léphetett volna fel...

Egyet Hilda, ne felejts! Ne kérd számon a szervezőket, mert az egyik éppen a te "bevédett" párod... aki 11-kor találta ki, hogy "mégis" fellép, igaz, még alapok sem voltak nála, mert nem is készült erre.

Egyébként tényleg jobban örülnék, ha ez a beszélgetés végre már nem Hildáról szólna, illetve azok szólnának hozzá, akik véleménye - legyen az akár negatív kritika - szakamilag megfontolandó.

Hilda 2010.10.23. 17:43
Krisztián és Arnold!
Nem hiszem, hogy a véleményem elmondása miatt az én magán életemmel és Gabeszéval itt nyilvánosan kellenes foglalkozni! Se rád se a Kriszre nem tartozik akik osztották a véleményem pont emiatt nem írtak, mert ettől tartottak! Egyébként én nem szartam le senkit, úgyhogy Krisztián megválogathatnád a szavaid, ha ár annyira úri embernek érzed magad! A Turné és a többi dolognak meg semmi köze ahhoz, hogy itt mi történt, ja és Arnold nem számoltattalak el , de a magán életeddel sem foglalkoztam, főleg nem nyilvánosan!!
Úgy gondolom mindenkinek van elég vaj a feje fölött foglalkozzon azzal és szálljon magába! Senkit nem fikáztam és senkit nem szóltam le ellenben ti ezt nagyon csúnyán megtettétek!Vagy ti úgy gondoljátok ez az úri emberhez méltó viselkedés egy nővel így beszélni, hogy le van szarva ez szerintem a Krisztiánt minősíti! És ha vissza olvasod a zalaegerszegi barátunkat fikázta a Krisztiánt ö volt az aki az ugráló srácot jellemezte, ezt otthon is megtudja tenni címszó alatt!! Ja csókolom a hőst a Réfit aki súgott neked csak nem az igazat!!!

2010.10.23. 16:43
Kedves Barátaim! Zenészkollégák!

Egy kiválóan sikerült, nívós este áll mögöttünk, remek zenei produkciókkal.

Köszönet mindenkinek, aki eljött, külön köszönet mindazoknak, akik felléptek! Idén- és ezt Krisz barátom fogalmazta meg nagyon helyesen - nem kellett löködni a kollégákat a hangszerek mögé. Fergetes hangulat, igazi örömzene! Van, volt mire büszkének lenni.

Nekem személy szerint minden produkció nagy élményt nyújtott Kalapács Józsi bácsitól Krisz hangulatos vendéglátós bemelegítésén, Seller Robiék élvezetes slágerösszeállításán át az R-Stone-ig. Külön kiemelném az ország egyik legtehetségesebb zenekarának káprázatos előadását, nagy-nagy gratuláció Bendzsónak és a soproni Music Café-nak! Libabőrösek voltunk az ott hallott zenei teljesítménytől, gyerekek, őket látva-hallva elmondhatjuk, van hova fejlődnünk még bőven!

Józsika, nem tudom, ki vagy, de ha már elkedzted oktatni itt a jónépet, annyi azért elvárható, hogy névvel és publikus e-mail címmel tedd. Konkrétan egyébként engem semmilyen szinten nem érdekel, hogy Budapesten mi van, ők úgy, mi így szerveztünk meg egy találkozót, jól néznénk ki, hogy ha még e téren is Pest mutatná az irányt!

Hilda, sajnálom, hogy az ingerküszöbötöket nem érte el Bendzsóék műsora. A közönség 90 %-a nem egy-másfél órát, hanem reggelig hallgatta volna őket! De nem vagyunk egyformák. Ám hogy kívülállóként leteremtsd a szervezőket, az kicsit erős!

Gabesz barátunk kb. 50-60- főt ígért, ebből lett hat... Na ezen kéne elgondolkodni, meg azon, hogy miért kellett mindenkit újra meghívni, mert fel voltak háborodva Gabesz lekezelő meghívásán, és második nekifutásra, személyes megkeresésünkre vállalták csak a részvételt!

Nem gondolom, hogy te lennél az, akinek egy veszteséges rendezvény végén pénzügyi elszámolással tartoznánk. Most is fenntartom, hogy évente egyszer igenis mindenki tegye szabaddá magát és mondjon már le a "kemény" 4000 forintos gázsijáról! És igen, 3000 a belépő. Akinek nem tetszik, vacsi után sem kell bejönni észt osztani, ingyen!!!

Gabesz barátom, a Turné együttest anno szétvertétek. Ez a ti belügyetek, de azt mondom, keresd a nőt... Bölcsebb lenne, ha a magad kezébe vennéd sorsod irányítását, mint jó barát, tanácsolom ezt. Neked sem pótanyuka, sem menedzser szerintem nem kell! De erről majd inkább személyesen!

Még egyszer köszönöm a részvételt mindenkinek!


2010.10.23. 16:16
Kedves Hilda! Akkor talán azért tisztázzunk egy két dolgot. Aki itt sérteget az jelen esetben éppen pont te vagy. Erre többek közt azért nem is reagálok mert elsősorban igen csak nem szeretnélek nyilvánosan sértegetni írásban. A másik meg az, hogy te mondod ami rólam efektíve lepereg. Ne feledd nem úgy kell feljebb lépni a ranglétrán, hogy a másikat mocskolom. Az igazi dicsőség az, ha valakit azért hívnak el zenélni mert tán letett valamit az asztalra. Ugyhogy az egész le van szarva! Ja meg te is:)

Krisz 2010.10.23. 16:00
Kitől s milyen formában? Szerintem csak dicsértem a fellépőket. Nem kéne ettől megsértődni. És miért is nem volt alkalma bemutatkozni? Szerintem tolt mindenki annyit amennyi jól esett neki. Mikor te odajöttél hozzám, hogy elég volt a bohóckodásból más is szeretne "zenélni" én kapásból vágtam, hogy ittvan tessék basszátok meg. És szépen átadtam a lehetőséget. Szerintem ezért én nem fogok elnézést kérni. Ja és persze igen elfogyaztottam máté cimborámmal együtt és még jó egynéhány cimborával együtt egy kazal sört, mert mi ezt is megtehettük. S, ha ezt is sajnálod tőlünk az a te bajod. Ma beszéltem Seller barátommal Ő is elégedett volt és sokan mások is. Nemtom minek kell ide ez az elégedetlenkedés. Lezajlott jó volt ennyi.

2010.10.23. 15:56
Bocsi ezzel itt én be is fejezném, többet nem foglalkozom a dologgal, de hidd el Arnold, ezzel nem tettél jót az est nívóját rombolta ez a fajta műsorvezetés!! És nem hiszem, hogy egyet értesz effajta sértegetéssel, ami elhangzott azért, mert nem volt egy normális és felelősség teljes egyéniség aki levezette volna a találkozót! Üdv mindenkinek és nem akarok illúzió romboló lenni,de én véleményemet írtam, és azt hiszem nem fikáztam és sértegettem senkit, és a józan ész szavára hallgattam!!!

2010.10.23. 15:49
Helló Krisz! A biológia órádon kívül biztos a másik is késett, mert az a 30 perc több mint más fél óra volt! Nem ezzel a volt a baj, hanem a sörös üveg kiürítése olyan szavakat adott a szádba akivel olyan embert bántottál meg akiről azt sem tudod, hogy ki ? Mert bemutatkozni sem volt ideje!:P:P A másik én nem vontam kétségbe m hogy jó amit Bendzsóék csinálnak, de nem ilyen idő intervallumba !! Mivel magyarázod , azt hogy mikor az ó félórájuk eltelt, kezdett oszlani a sereg!Egyébként itt nem mindenki zenész volt itt énekes is, akinek hidd el veled "egyenrangú" zenészek készítették az alapjait! És magasabb szinten állnak és tudnak kulturáltan viselkedni! Ezzel emelkedtek ki innét!! Üdv Szerintem elnézést is kérhetnél talán ....

2010.10.23. 15:34
Jajj gaerekek! El ne kezdjétek ám, hogy ki meg hogyan merre meddig. Ha jól emléxem tavaly mindenkit úgy kellett odalökdösni a hangszerek mögé. Ezen felül nagyon kevesen jelezték fellépési számdékukat. Én azt gondolom ez egy zenésztalálkozó lett volna vagy mi. Ehejett átmentünk egy olyan formába ahol Josh & Jutta hangja is rajt a CD-n aztán erre ugrál a csávó. Igen köszönöm ezt ithon is megtudom hallgatni. Ács kolléga és beleértve mind azokat akik zenéltek dicsérettel tudom illetni. Egyet ne feledjünk. Egy prodikció legyen bármilyen szerény is, az élniakarás benne van. Én kimondottan örülök, hogy egymást követően jöttek a fellépmivágyók. Végre kezd visszatérni a régi zenésztalálkozók hangulata. Összességében véve szerintem nagyon jól sikerült. A savanyú arcok kimaradtak, de nem is oly nagy baj, mert ezzel csak emelték az est hangulatát. Sajnáltam, hogy Szórádi Gábor és Horvát Gábor kedves zenésztársaink nem léptek színre kérésem ellenére sem. Nagyon hiányoltam őket a zenei összeállításból. Annyit mondanék a végén, hogy köszönöm a meghívást, nagyon jól éreztem magam. S csak zárójelben jegyezném meg, hogy Bendzsóék bandája volt az est fénypontja! :) Azt sem bántam volna, ha többet játszanak. Sajnos csak 30percet nyomták:( Na ők voltak azok akiknek 3órát kellett volna nyomni, mert ezt mindenki áhitattal hallgatta és csodálta. Pápán és környékén nem volt, jelenleg nincs, és a jövőben nem is lesz ilyen zenekar. Gratula! Ezek voltak A zenészek. Igy kell csinálni!!!

Üdv mindenkinek és köszönet mindenkinek aki ott volt!

Józsika 2010.10.23. 14:17
Sziasztok!
Kedves barátok, zenészek, és zenészkollégák!
Elég szomorú szívvel olvasom Hilda (barátom) írását.
Egy ilyen találkozót azért meg is kell tudni szervezni is,
mert nem egészen arról szól, hogy csak összejövünk,
azt mindenki csak a másikat akarja kizenélni!
Inkább arról kell szólni, hogy minden kolléga ismeretséget,
akár partnerséget alakít ki a másik kollégával,
megtisztelik egymás műsorát azzal, hogy meghallgatják,
függetlenül attól hogy az jobb-e vagy rosszabb az övétől.
Ehhez azért hozzátenném, hogy rossz zenész nincs, csak jobb!!!
Mindenkinek lehetőséget kell adni, bizonyos keretek között,
de minimum úgy hogy mindenkinek egyforma esélye legyen a saját kis műsorát előadni.
Egy másik városban (kicsit messzebb, Pest megye) egy nagyon jó barátom is szervez zenésztalálkozókat,
immáron a sokadikat, történetesen a 19.-et.
Mivel más találkozókon nem volt alkalmam részt venni, igy sok viszonyításom mincs,
de amit itt tudok, azt leírom. Tanuljanak belőle a többi szervezők!
Mindenkinek megvan a saját műsora: ez olyan 35-40 perc (kb 10-11 dal)
Sajna be van határolva a fellépő zenészek-zenekarok száma,
mert egy fél estébe nem lehet belezsúfolni 7-9 műsort.
Minden fellépő be van mutatva, gondolok itt biográfiára,
honnan jött, mit hozott, hogyan kezdte, miért ezt csinálja,
és hogyan vehető fel vele a kapcsolat!
Mint olvastam Hilda írásában az egyik fellépőnek alig 20 perce volt, amásik majd 2 órát koncertezett.
Szomorú! Ez akkor nem igazán zenésztalálkozó, hanem egészen más.
Vacsora? Igen, arra is kell gondolni!
Szerintem egy 3-4 ezer forint igencsak nem sok pénz egy jeles rendezvényen való részvételre,
főleg úgy, hogy nem egy zenészt-zenekart kell egész este meghallgatnia,
akiről lehet azt sem tudja kicsoda-micsoda, hanem megismerhet többet is,
és nem csak belehallgathat abba, amit tud.
Még valami: minden egyes fellépőnek ingyenes a teljes est, + fellépőkként 1-1 vendégnek is.
Nos ez lehet hogy másutt nem igy van, ez csak egy dolog.
Talán ennyit szerettem volna hozzáfűzni!
Ha valakit ezzel megsértettem volna, akkor elnézését kérem, de nem az volt a célom,
csupán csak egy vélemény. okuljanak belőle azok, akik ilyen rendezvény szervezésébe fognak.
Nagy felelősség, de ha minden úgy megy hogy mindenkinek egyforma legyen a lehtőség,
szóval ahogy a nagykönyvbe az meg van írva. akkor egy sikeres estét,
illetve egy szuper rendezvényt fognak tudni a hátukmögött, amire még büszkék is lehetnek!
Sok sikert kívánok minden kedves kollégának.
Szép hetet! Üdv.: Egy zenész!

2010.10.23. 13:17
Kedves Arnold!Én nem vagyok a hosszú nyelvűek közül való, ezért leírom a véleményem!Hát igen fergetegesnek indult az este, de sajnos szervezési hiányosságok miatt nagyon sok új zenésznek és énekesnek rossz szájízt hagyott! Szerintem az lett volna az egyik fontos kérdés, azon felül, hogy ki milyen menüt szeretne enni a 3000,- ft-t, hogy ki az aki műsorral készül és egy jól elkészített forgatókönyvvel mindenkinek lehetőséget biztosítani 2-3 szám erejéig és utána a cuccot ott hagyva akár reggelig is zenélhetett volna ! A másik amit hiányoltam, hogy a stafétát egy olyan embernek adtad át a ki a végén pontosan azokat az embereket sértegette akik először vettek részt a rendezvényen!És ráadásul nem is a szomszéd faluból jöttek! Ez az est ha jól tudom arról szólt volna, hogy beszélgessünk és mulassunk, de ez nem arra sikerült! Remek műsor volt amit Bendzsóék adtak, de szerintem nem koncertre készült senki és a másfél óra részükről azzá tette a dolgot és sikeresen ki is ürült a terem!A másik ami elvárható lett volna, ha ők leszerepelnek a másikat aki utánuk következik megtisztelik annyival, hogy meghallgatják!! Sőt egyik főszervező társad őszintén sajnáltam és szegényt a világ leglehetetlenebb helyzetébe hoztátok a szervezetlenséggel!!Tudod szegény Pali a négy falnak zenélt, elgondolkodtató, hogy határt kell szabni, aki akar bemutatkozási lehetőséget annak adni kell, de úgy hogy másnak is legyen hely és idő! Arra sem volt mód, hogy a környékbeli zenészek egy szót is mondjanak arról, hogy mi van velük stb... Szerencse, hogy a legmesszebbről érkező kapott 20 percet, ennek azért örülök, mert nem kell szégyenkezni ....
Baráti üdvözletem és puszim drága Barátom!!

2010.10.23. 11:36
Szia Arnie barátunk!
Köszönjük szépen a meghívást a III. zenésztalálkozóra, hogy részt vehettünk rajt, a hangulat kiváló volt, az est tetőfoka a soproni zenekar! Hihetelten, hogy mekkora hangulatot csináltak kb 1 óra alatt! Egyszerűen kiválóan éreztük magunkat! Köszönjük neked a minőségi szervezést, a remek ételeket, italokat. A kiszolgálás rcsodás, maga az egész rendezvény tökéletesre sikerült! Reménykedünk,hogy jövőre ha nem is ugyanitt, de ugyanekkor találkozhatunk! Sok sikert,kellemes hétvégét, jó bulizást,és ezer billentyűszaggató bulit kívánunk neked.
Az 5 éves TURNÉ Együttes
Szerk.:
Köszönöm a kedves sorokat és az egyedi meglepetést! Gratulálok ez utóbbihoz (még talán nem publikus) és az öt esztendőhöz is! :-)

2010.10.17. 15:48
Kedves Ramóna!

Hamarosan eljuttatom Hozzád, amit kértél, és üdvözlöm az egész családot is! :-)

Turnés barátaim, köszönöm a visszajelzést!

Krisz és Gabesz!

A szervezésbe valamennyien sok energiát fektettünk, köszönet a segítségért! Én igenis hiszek abban, hogy minden negatív hozzáállásbeli tapasztalat dacára ez egy jó kis mókázás lesz! Hiszem, hogy akik eljönnek - és a visszajelzések, illetve a befizetések alapján mondhatom, nem lesznek kevesen - jól érzik magukat, mert zenélni jó, barátkozni, dumcsizni, sörözni stb. még jobb! :-)

Továbbra is várjuk a visszaigazolásokat a meghívottaktól!

Üdv. mindenkinek és szép vasárnapot:

Mc Arnie

2010.10.17. 12:22
Üdv Arnie Barátom!
A TURNÉ Együttes 3 fővel kíván résztvenni a találkozón!Az anyagi vonzatokat és a menü kiválasztását Ács Pállal már én lerendeztem!Mindenképpen ott leszünk! Találkozzunk október 22. péntek este 6 óra. Köszönjük neked a személyes meghívást!
Üdv:Réfi Attila a TURNÉ Együttes nevében!
« első ... 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ... utolsó »
Hírek, interjúk
2017.01.11.
https://veol.hu/kultura/ezek-a-2016-os-ev-legjobb-dalai-a-tanczeneszek-szerint-1810933

2017.01.11.
https://www.youtube.com/watch?v=HTiYrP86Kbs&list=PL7EF56D02C16324FC&index=2&t=242s

2016.01.19.
25:18-tól látható az összefoglaló. Szerkesztő-riporter: Varga András. Operatőr: Mike László.