Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem írja be a képen látható karaktereket:

« első ... 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 ... utolsó »
2010.01.02. 13:45
Szia!Nagyon jó buli volt:D Kár h nem zenéltél tovább!!!A képekről inkább nem mondok semmit!!:)További jó zenélést!pusssz

2010.01.01. 20:07
Kedves Atti, Gabesz, Hilda, Klau, Barni és mindenki! :-)

Köszönöm a jókívánságokat és a tréfás versikéket! Nektek is térerőben, lóvéban, szexben, pálinkában és fekete-fehér billentyűkben gazdag 2010-et kívánok!

2010.01.01. 13:29
haliho!Boldog uj évet kivánok!

2009.12.31. 14:33
2 szőke vokálos cica lovagoljon Rajtad,
miközben 10 utánad kajtat!
Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,
fonják át az ujjaid a zongora gombot!
Ne Boruljon fejedre majd a kotta füzet,
értékes hangszálaid ne vágja el az üveg!

2009.12.31. 14:26
2 szőke cica lovagoljon Rajtad,
miközben 10 utánad kajtat!
Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,
fonják át a nyakad fehér, női combok!
Boruljon a szemedre majd a "P-ina" :-) bőre,
hiányzó hajadat pótolja a szőre!

BUÉK Hilda, Gabesz, Klaudia

2009.12.31. 11:48
Kedves Arnie Barátom! A TURNÉ Együttes nevében kívánunk neked és szeretteidnek Boldog, Bulikban, Gazdag Új 2010-es esztendő!! Azt kívánom neked, hogy táncoltasd meg a népet, úgy ma este, hogy emlékezetessé váljék mindenki számára ez a nap!!Tisztelettel: Réfi Attila (TURNÉ Együttes Z.V.)

2009.12.30. 12:47
:-)

2009.12.29. 15:38
Egy becsületes cigány építési naplója:

Augusztus 30. Házat akarunk építeni, de sajnos nincs pénzünk. Majd csak összedobjuk valahogy. Öcsém hegedűművész. A helyi ÁFÉSZ Rózsafa étteremben működő, ifjabb Kodály Zoltánról elnevezett vonósnégyes vezetője. Én ugyanott vagyok a ruhatárban belső ellenőr.

Szeptember 1.

Elhíreszteltük a rokonságban, hogy dédapánk 15 méter hosszan, 6 méter szélesen és 3 méter mélyen kincset ásott el. Így aztán 3 nap alatt elkészült a ház alapja.

Szeptember 22.

A ház már alá van pincézve, viszont a tüzépről napokkal ezelőtt nagy mennyiségű tégla tűnt el. Azért a biztonság kedvéért ráírtuk a mi tégláinkra, hogy fizetve.

Október 1.

A ház már áll. Az ácsok is remekül dolgoztak, de a belső munkák még hátra vannak. Ma este eldöntjük, hogy ki és mit fog nekünk felajánlani a házhoz. Ez azért szép tőlük, sírva is fakadtunk.

Október 5.

Öcsémmel úgy döntöttünk, hogy vendégségbe megyünk. De nem volt otthon senki. Ezt nem hiszem el! Mondtam öcsémnek, hogy adjon egy pofont. Ő úgy megütött, hogy tokostul kivittem az ajtót. Haza is hoztuk.

Október 8.

Az öcskössel körülnéztünk a környéken. Délután felé megszomjaztam. Be is csöngettem az egyik házba. Azt mondták a függöny mögül, hogy igyak a kerti csapból. A csap nehezen működött, ezért hazahoztam. A 30 méteres vízvezetékkel együtt. Otthon vettem csak észre, hogy a vezeték végén van egy bojler is. Viszont a bojlerhez egy kád is tartozott, amiben egy gyönyörű nő fürdött. Ennek furcsa módon a feleségem örült a legjobban. Holnap az asszonyt orvoshoz viszem.

Október 10.

Az éjjel nagy vihar tombolt. De akkora, hogy a szomszéd összes cserepét a mi tetőnkre fújta át. Éppen illett rá.

Október 12.

Tegnap megünnepeltük, hogy eddig saját erőnkből hoztuk össze a házat. Egy étteremben mulattunk. Az öcskös úgy berúgott, hogy padlót fogott. Azt is hazahoztuk.

Október 20.

Nagyon szép kovácsoltvas kaput láttunk. Becsöngettem. Kiszóltak: szabad! Haza is hoztuk.

Október 25.

Unokabátyám, Kálmán bolondul a téli sportokért. A minap fölvett egy hátizsákot, fejére a keményre fordult időjárás miatt sísapkát húzott, és kezében egy jégcsákánnyal (a lavinák utáni akadályok eltakarításához) betoppant az OTP-be, ahol szelíden magához kérette az egész bevételt. Legutóbb Sopronkőhidáról írt levelet, melyben közölte velünk, hogy itt áll Európa Kapujában, de sajnos belülről. Kért babakrémet, hajolajat, bőrápoló kenőcsöt és szemceruzát. Kár, hogy benn van, mert nagyon hiányzik az építkezésnél. Főleg a keze.

Január 3.

Öcsém Balatonföldváron sétálgatott az egyik villa szobájában. Egyszer csak előugrott egy kutya, és megkergette, mire ő fejest ugrott a medencébe. A medence tele volt száraz falevéllel. A fejestől az öcsém 10 centivel rövidebb lett. Most behúzott nyakkal közlekedik és ettől úgy néz ki, mint egy teknősbéka. Az esettől olyan dühös lett, hogy hazahozta a medencét... Hogy eltüntesse a nyomokat, megette a kutyát. Így mindenki jól járt, és a káposzta is megmaradt.

Január 7.

Hatalmas dörrenésre ébredtünk. Valaki a kerítésen keresztül bedobott 6 db komplett ablakot. De az is lehet, hogy maguktól repültek be, mert az ablakoknak 2 szárnya volt.

Január 11.

Találtunk egy megbízható villanyszerelőt, aki a mi fogyasztásunkat rá tudja kötni a keresztény szomszéd villanyórájára. Most neki pörög. Kész főnyeremény neki, hiszen jószívű ember.

Február 15.

Lakásügyben a szerveknél annyit kilincseltem, hogy mindegyik a kezemben maradt. Így aztán lassan összeállt a ház. Öcsém újabb oldaláról mutatkozott be. Este fölment a tetőre, és hegedülni kezdett. Nem tudtam, hogy más ág is becsatlakozott a családfánkba.

Február 16.

Este becsöngetett a jószomszéd. Áthozta a Júpící antennáját meg a nagyképernyős Sony televízióját. Azt mondta: Használják egészséggel! A bíróságon bezzeg ezt a tényt tagadta.

Február 24.

Öcsém késő este jött haza egy komplett hálószobabútorral. Azt mondta, hogy az utcán találta, és biztos valaki véletlenül húzta ki a zsebéből, a zsebkendőjével együtt. Csak neki lehet ilyen szerencséje!

Február 25.

Öcsém részt vett egy délutáni futóversenyen. Ő szaladt elől, hóna alatt egy padlószőnyeggel. Az áruház dolgozói csúnyán lemaradtak. Lám, mennyit tesz az állandó edzés!

Február 26.

Megtartottuk a házavatót. A társaság jól érezte magát. A vendégek éjfél felé távoztak. Kora reggel vettük észre, hogy hiányzik a bejárati ajtó, 70 méter elektromos vezeték, 12 kapcsoló, a WC csésze, 7 négyzetméter válaszfal és a cserépkályha. Utoljára a sógoromék mentek el. Lehet, hogy ők is építkeznek? De nincs baj, mert holnap mi is házavatóra megyünk!

2009.12.29. 13:05
Lesz, lesz Ne aggódj!
Csak azt nem tom piálok-e?:)))
Viccet félretéve. Mostanság nem nagyon megy. Sz*rul vagyok tőle. Meg aztán az idén nem is csavarogtam annyit mint általában. Így aztán nem is piáltam annyit idén mint tavaly. Egészen el szoktam tőle:))) Lehet, hogy megjavulok? Remélem csak átmeneti állapot:))) De tudtommal mostanság te sem nagyon kortyolgatsz a hiúság poharából!?!? Csak nem történt valami baj:)))

2009.12.29. 12:45
Gabesz, én meg "sasszem" titulussal foglak illetni ezentúl, javítottam a hibát, köszönöm! :-)

Krisz, aggaszt az állapotod, még a végén after party sem lesz elsején?

2009.12.28. 20:51
Hejj ivós barétom!!! Ezennel felruházlak téged a "Mulatós" titulus jogos használatára:))) Sajnos most meg én lettem hűtlen magamhoz:( Tegnap kortyoltam de csak egy keveset. Az egész karácsony józankodással és munkával tellett. A műhelyben ért engem a karácsony. Azt meg már el sem merem kiabálni, hogy a zenésztali óta szinte nem is italoztam. Kivétel 22.én és tegnap. Sajnos ilyen szégyenletes dolgok történnek:) Azt azért, ha kérhetném! El ne áruljátok senkinek, mert még azt hiszik, hogy valami bajom történt:)))

2009.12.28. 20:51
Hejj ivós barétom!!! Ezennel felruházlak téged a "Mulatós" titulus jogos használatára:))) Sajnos most meg én lettem hűtlen magamhoz:( Tegnap kortyoltam de csak egy keveset. Az egész karácsony józankodással és munkával tellett. A műhelyben ért engem a karácsony. Azt meg már el sem merem kiabálni, hogy a zenésztali óta szinte nem is italoztam. Kivétel 22.én és tegnap. Sajnos ilyen szégyenletes dolgok történnek:) Azt azért, ha kérhetném! El ne áruljátok senkinek, mert még azt hiszik, hogy valami bajom történt:)))

2009.12.28. 12:23
a februári bulik előtt 2009-es dátum van 2010-es helyett

2009.12.28. 11:43
Szia, Petrus!

Hát ezt is megértük...
Technikai hiba miatt (ISO beállításon maradt a gép és elégett/elmosódott a képek túlnyomó része) nem tudok buliképeket feltenni... :-(

Sajnálom, pedig jó kis buli volt!

Gabesz, mit hallok, alkohol? :-) Csak nem, még a végén rendes ember lesz belőled... :-))))) A 2010-es naptárra vonatkozó részt, ööö...nem értem, segítesz?

2009.12.27. 20:02
Szó mi szó kajálás terén végem van!De hát ez mindekivel így van karácsonykor! Hála istennek kisebb-nagyobb "jánosházai" kiruccanásom volt (Érted mire gondolok)!
De amúgy elég jól átvészeltem az ünnepet! Még a Szilveszter van hátra annyi különbséggel, hogy ott meg inni kell! De mint Krisz barátunk már említette, a zenésztalin méltó lettem a "Mulatós" névre!
Eddig csak " Nem ivós Gabesz " néven voltam ismert a csóti kolléga szemében! Ez van! :)

Ja szeretném fehívni figyelemdet a 2010-es bulinaptárad februári dátumaira! További jó ünneplést! Baráti Üdv Mulatós Gabesz

2009.12.27. 13:26
szija Arnie!
nem lesznek képek :O
tegnapról ?:)

2009.12.27. 12:24
Kedves Gabesz, Hilda és Klau, köszönöm szépen a jókívánságokat! Remélem, hogy békében, örömben és bőségben teltek az ünnepek (ahogy ismerlek, biztosan helytálltál kajafronton és nem sértetted meg a házigazdákat...) ! :-)

Kívánok kellemes feltöltődést, Szilveszterre jó mókázást, jövőre meg...bulihegyeket!

Üdv.

Arnie

2009.12.25. 11:01
Kedves Barátom! Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog, és bulikban gazdag új esztendőt kívánok jómagam, valamint Hilda és Klaudia nevében

Baráti Üdvözlettel Mulatós Gabesz

2009.12.23. 23:06
Drága barátaim, köszönöm szépen, Nektek is millió szuper bulit kívánok 2010-re! Gyári optimistaként vallom, hogy a "recepciónak" szépen lassan vége elsz, és majd újra feltör az emberekben az elemi igány a szórakozásra. Akkor majd valamennyiünknek könnyebb lesz.

A Karácsonyt töltsétek szeretteitek körében, aztán merítsetek erőt és táncoltassátok meg a népet alaposan az ünnepek után!

Minden jót kívánok:

Arnie

2009.12.23. 17:27
Kedves Arnie Barátom! A TURNÉ Együttes nevében kívánunk neked és szeretteidnek Boldog, Békés, Eredményekben, Bulikban, Gazdag karácsonyi ünnepeket! Legyen olyan az ünneped amilyennek te szeretnéd!Tisztelettel: Réfi Attila (TURNÉ Együttes Z.V.)
« első ... 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 ... utolsó »
Hírek, interjúk
2017.01.11.
https://veol.hu/kultura/ezek-a-2016-os-ev-legjobb-dalai-a-tanczeneszek-szerint-1810933

2017.01.11.
https://www.youtube.com/watch?v=HTiYrP86Kbs&list=PL7EF56D02C16324FC&index=2&t=242s

2016.01.19.
25:18-tól látható az összefoglaló. Szerkesztő-riporter: Varga András. Operatőr: Mike László.